masih terasa

Hai mommies. Alhamdulillah hari hari ke 31 sy berpantang. luka jahitan sy adalah 2 tear. dlm masa 2mggu luka dh baik dan bercantum. sy ada 2 soalan. pertama perlu ke sy cuci luka dgn ubat kuning selepas 30 hari? soalan ke 2 adalah. normal ke tmpt jahitan rasa ngilu/pedih selepas 30 hari?

4 Balas

sy xsakit cuma rsa ngilu lah. sbb kalau jalan memang xsakit lsung cuma kku baring atas katil rasalah oedih tu cuma xrasa sakit. tulaa sy memang letak ubat wlpom luka dh cantik dan keringg

1y ago

Dah ok. Ckup 2 bulan dah boleh pergi kerjaa. Cuma kena hati2 lah. Rsau jgk