Alahan muntah

Hai mommies. Ada tak mommy² kt sini alahan jenis bila masuk toilet je mesti muntah? Apatah lagi bila gosok gigi.. cuci muka .. muntah keluar semua apa yg dimakan ?? Mcm mana nk atasi ye? Ada tips tak ? Hihi . Tq for sharing ❤

2 Balas

Sama la dgn saya....asal gosok gigi basuh muka mesti muntah....tak tau nk buat cam ne. Bertabah je la 😅

5y ago

Ha! Betul2. Sebijik sama kita. Hehe kdg2 tu xnk basuh muka. Tp terpaksa sbb tk selesa lak nanti😫😫