snggut time hamil

Hai momiess...kndngn sy first baby da msuk 10 weeks now..nk tnye..normal ke klau skt prut mcm sngugut stiap hr tp kdng2 je dy dtg..x kuat sngt mcm snggut normal sy dlu..just biase2 je..skjp je rse skt tu..x lme pun..mcm mulas2 gitu..dr awl hamil smpai skrng rse tu ad lg..sy mmng ad snggut dr remja lg..tp lepas kawin ni kurng dh skit rse skt tu..

2 Balas

Bila preg janin nak jadi ke baby makin besar akan mengambil ruang tu yang akan rasa sakit ngilu bisa je anak pertama saya rasa begitu bila makin membesar bila jalan ngilu je 😊

5y ago

Ohh yeke..tq info😊