Cara bancuhan Susu

Hai momies. Nak tanya pendapat betul ka kalau nak bancuh Susu kalau kita guna 2scoop kena letak air 100ml. Sebab ini cadangan Dari Jiran sebelah dia cakap kalau Susu Mahal Ke murah bancuhan kena macam ni. Saya pening nak terima Ke tak. Sebab anak saya 3bulan dia tak cukup minum kalau banyak tu je

3 Balas

Seelok nya ikut sahaja apa yg ditulis di kotak. Sukatan dikotak mengikut bancuhan nya tersendiri kerana kandungan gula/lactose berbeza pada setiap brand.