kandungan 16week

hai mom nak tnye kandungan 16week memang belum merasakan gerakan janin ke? cuma dpt merasakan degupan je #firstbaby

10 Balas

saya 13 weeks 5 days dh rasa dia gerak😂 smpai skrg ni duk rasa dia gerak skali tiap malam. kdg lepas dia gerak tu rasa keras je kt perut mcm seketul tu bila pegang rasa mcm dia kt situ😂😂

sya pn dh 17w bru dpt rsa degupan jntung dia.. kadang² ja dpt rsa dia gerak tu pn lembut ja.. kdng sja try ckp dkt dia smbil usap² perut.. baby cuba gerak sikit mumy nk rsa 😁😁

2y ago

Sy pun ckp mcm tu 😂pastu dia tunjuk kn amboiii melambung2 perut

kecik lagi tu. 20 weeks above baru boleh rasa betul betul. tak semua orang sama, ada yg rasa awal, ada yg lambat. don't worry ya

2y ago

ha.ahh lepas ni tak worry lgi dah 😅

sy pon rasa berdenyut masa 16w. rasa gerakan jelas start 20w ke atas. lain org lain rasanya

Belum... kandungan kecil lg. Relax2 je. Enjoy your pregnancy journey..

saya 19 week nk masuk 20 week bru dpt rasa tendangan halus

sy 21 weeks baru dpt rasa, dh keluar pun baby ni. alhamdulillah 😁

2y ago

oh ptutlahhh😅

sy 26week baru dpt merasa gerakkan..tu pon halus je...

Sya 14weeks sudah rasa bby gerakan halus...

normal