tampal gigi

hai mom.. kandungan saya 32week.. boleh ke cabut gigi or tampal gigi, gigi saya belubang.. sakit sgt nk tidur pn tak selesa...

4 Balas

X silap dh x boleh dah.. Tp cuba jee try tanya dulu.. Emm seksa sangat sakit gg ni.. Sy preg 3 gg sakit.. Satu tampal, 2 cabut... Sakit dia x leh bawak bincang..

5y ago

betol tu sis . sbb tu sy minta tampal awal2.. takot nnt xblh cabut .. nk tgu smpai besalin..lama sgt nk tanggung sakit tu