35w 1d pregnant

Hai korang,nak tnye korang lalui bnde yg same gak ke?? Dah hujung2 ni ade ke bila kita gerak sikit terutama baring, bila kita gerak sikit tulang2 semua berbunyi2 meletup.. hahahahhaha tiap kali gerak sikit je bunyi poppp tulangg blkg.😂😂#firstmom #pleasehelp

1 Balas

Hahaha ingat sy ja mcm tu, ada geng rupanya. Sy tulang punggung tu bunyi klu tukar posisi baring kiri ke kanan. Tp lepas bunyi nikmat betul 😆

9mo ago

Ha ah btul2, bila dah meletop tu mmg nikmat gila rasanye. 🤣🤣🤣 kdg2 bunyi tu kuat smpai husb dgr bunyi tulang tu derup derap😂😂😂