Melahirkan di Hospital Kajang 2022

Hai ibu2.. Nak tanya pengalaman ibu2.. ada tak yang melahirkan anak di Hospital Kajang untuk tahun 2022.. Suami boleh masuk labour room tak untuk teman? Bila warded lepas bersalin.. ibu2 pakai baju hospital atau baju sendiri? Terima kasih sangat2 atas perkongsian ibu2 😊😊😊 #ingintahu #firstbaby

2 Balas

h.kajang setahu Saya mmg x benarkan suami teman dlm LB..hanya panggil utk azankan sahaja..saya tgl dikajang,Saya sanggup ke h.serdang semata nak hsbnd teman dlm LB..

2y ago

Terima kasih sis atas perkongsian 💐