Melahirkan di Hospital Kajang 2022

Hai ibu2.. Nak tanya pengalaman ibu2.. ada tak yang melahirkan anak di Hospital Kajang untuk tahun 2022.. Suami boleh masuk labour room tak untuk teman? Bila warded lepas bersalin.. ibu2 pakai baju hospital atau baju sendiri? Terima kasih sangat2 atas perkongsian ibu2 😊😊😊 #ingintahu #firstbaby

2 Balas

bab baju hospital tu, biasanya hospital kerajaan sebelum bersalin lagi dah kena tukar baju hospital.. bab teman tak pasti, sebab kenalan saya yg bersalin di hospital kajang semua czer, jadi tak boleh teman..

2y ago

Terima kasih banyak sis atas perkongsian 💐