Bila test upt

Hai ibu2...maaf ye gmbr kurang sopan skit..saya nk tnya tu spotting ke?? Skli tu je keluar..lpas tu dh tkde dah.. bulan lepas saya period 12/6 ..sye dh test upt tpi neg..period saya tk regular..bila plk ye saya boleh test upt ? . #ingintahu #firstmom #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

Bila test upt
2 Balas

Pegi je klinik check kehamilan melalui darah.. mmg ade sesetengah kes check upt neg tgk2 ngandung jgk 🤭 semoga rezeki berpihak kpd sis 🥰 kalau nk tunggu boleh je test selalu try lain2 brand.. biasenye org ckp yg clear blue insya allah accurate dia punya result

tunggu delay period kalau nak cek upt

11mo ago

oke sis..tq ye .