alahan..

hai ibu2.. sy hamil 12week.. sy skrg alahan teruk jgk.. bdn asyik brangin je.. kdg smpai muntah2... sakit kepala hnyut jee.. bnyk benda sy xboleh mkn.. mkn apa yg sy rasa hndak mkn saja.. kalau dpt apa yg sy nk mkn.. baru lega perut keluar angin.. ada x ibu2 mcm sy.. sy nk mkn bnde yg simple2 je.. kadang nk lauk sayur air saja mkn dgn nasi.. mkn kerepok.. xsusah pon.. tapi bila mkn lauk lain.. jadi berangin bdn.. ni sy asyik mkn pelam.. xkira masam atau manis.. hari2 pelam .. bahaya x ya?

alahan..
32 Balas

Sy punya alahan time preggy ni xboleh makan ayam, craving ayam tp klau dah makan, hbis badan gatal2, siang malam x henti smpai jdi luka ... mau x mau makan jua tp gigit kecik jak asal x kepunan , hahaha