KANDUNGAN 5 MINGGU TAPI RASA SENGGUGUT

Hai Ibu2 semua nak tanya kalau kandungan dah masuk 5 minggu normal ke rasa senggugut kadang2.. ke ada petanda apa2 ?? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

senggugut jenis mild atau teruk... kkdg ade yg teruk smp berguling2.. klu yg mild tu relax je mcm cramp2 ibarat terslh urat.. klu kjp2 its normal sbb kt situ tgh process membesar... andai ade cecair kuning/coklat/merah sy sarankn ke hospital.. takut ade jgkitan..

2y ago

sama mcm sya skrg ni. 5week kluar cairan putih and kdg perut sakit then hilang 😬