Berat naik

Hai ibu2.. nk tny.. sy skrg 36w.. berat kerap naik.. bole sy tau kalau kerap sgt naik ape akan jd.. sy first mom.. jd xtw sgt.. akan effect pd baby ke? Berat baby sy skrg 2.347 #firstbaby #seriusnanya

8 Balas

sy pun misi ckp Naik byk.sblm pregnant 46kg.dh pregnant 48kg.pstu skrg 39w 60.1kg😅td checkup jmpe doc,doc suruh cek bp 2kli smggu smpai 41w klau Blum brslin lg kne admit ward induce ubat..emm doakan sy brslin sbelum due sy ya.aamiin..smoga urusan awak brslin pun dimudahkan.aamiin