Berat naik

Hai ibu2.. nk tny.. sy skrg 36w.. berat kerap naik.. bole sy tau kalau kerap sgt naik ape akan jd.. sy first mom.. jd xtw sgt.. akan effect pd baby ke? Berat baby sy skrg 2.347 #firstbaby #seriusnanya

8 Balas

berat saya naik dkt hujung2 ni. hee. dr 36w haritu. naik sekilo2. doctor xde cakap pape pon. doctor kata berat masih okay. last checkup masa 38w5d berat 70kg. masa buka buku pink 54kg ja😂😅. berat baby masa scan 39w1d dlm range 3.3kg mcm tu