Baby kerap mengeras

Hai ibu2.. nak tanya.. saya dah 38weeks harini.. since smlm baby kerap mengeras.. smlm sakit sikit.. tapi harini xdela sakit sgt.. cuma x selesa mengeras tu.. pergerakan babypon mcm x berapa nak aktif.. selalu aktif.. selalu pukul 2/3 ptg dah cukup 10 kali.. harini setakat pukul 1 ptg td baru 4 kali.. patut ke hospital ke ye?

1 Balas

Hai mommy. Boleh je mommy nak pergi hosp untuk tahu keadaan baby. Kalau takda bukaan dan baby okay selalu hosp akan bagi balik dulu