buah oren sunquick

Hai ibu2 dan bakal ibu2..sy nk tya boleh ke kalo nk mkn buah oren...nie kandungan yg pertama...jd boleh x ye...?? ☺️

24 Balas

Oren, pisang, kiwi, strawberry, epal & tembikai. Bagus untuk mommy yg preggy. Saya mabuk kdg tak lalu makan nasi, makan buah² ni je sis. Tp try tnya doktor jgk ya. Kdg sesetengah org tak tahan dgn oren & buah² lain.

5y ago

Sedap kan sis😁 lg sedap bila celup dgn coklat. Tp kalau nak pegi checkup jgn buat pasal. Kena minum air gula nnti 😂