baby tidak berak

Hai ibu semua. Blh kongsi pandangan anda tentang anak saya? Anak saya 5bulan ½ dan paed dah benarkan makan. Saya bagi makan bubur kosong. Saya guna beras sumo. Tapi dia jarang berak. Berak kdg2 2 3 hari sekali. Perut dia lembut dan kerap kentut. Adakah normal? Saya akn ke klinik. Cuma ingin berkongsi dan tahu pengalaman anda semua. Thank you

1 Balas

kalau bby puan xmeragam. dia ok .perut ok..slalu kentut..means bby ok dan sht tiada mslh pape dan ianya normal..jika bby ada alami perut keras..xkentut dan meragam. means dia xok..kena bwk jmpe doc pakar tuk terima rawatan