saya nak tanya

hai ibu ibu saya nak tanya pendapat . baby korang ada yang guna drypers ke ? drypers wee wee dry memang takda yang jenis pants ya ? saya nak tanya better drypers classic pant packaging hijau atau drypers drypant packaging oren ? mana satu yang okay ? #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Packaging Oren tu la wee2 dry. Kalau classic nipis sikit dr drypant. Tapi tgk jgk flow kencing Anak awak. Saya setiap 4jam tukar Sbb Anak Bila merangkak senget benget jadinya. Ni nak pergi beli brand lain pulak.

2y ago

packaging biru baru wee wee dry tapi takda yg jenis pantz . yang oren baru drypantz sebb kat tempat saya drypantz oren , wee wee dry biru , hijau classic . anak saya pakai classic sekarang ni temgok pun baru sekejap tukar rasa da full sangat

rasanya drypers Ada je jenis pants. tgk packaging & depends location kedai kot.

2y ago

memang drypers ada jenis pantz sebb nya anak saya sejak newborn sampai la sekarang da 5 bulan pakai yang drypers wee wee dry packaging biru tapi jenis tape so sekarang ni da pakai jenis pantz so saya nak cari wee wee dry yang pantz tapi takdaa .