saya nak tanya minta pendapat

hai ibu ibu saya nak tanya la amik perancang ni kan mana satu lagi elok eh ? makan pil atau pun cucuk depo ? bagi korang mana satu yg okay ? sebb saya baru start nak amik perancang after bby pun da 4 bulan sekarang ni #firstmom #ingintahu #firstbaby

14 Balas

Setelah nurse bg perbandingan, saya prefer pil sbb tak ganggu kitaran haid saya. Yg lain saya tak nak sebab trauma nak kena masukkan benda dlm badan dan tak nak ganggu kitaran haid.