saya nak tanya minta pendapat

hai ibu ibu saya nak tanya la amik perancang ni kan mana satu lagi elok eh ? makan pil atau pun cucuk depo ? bagi korang mana satu yg okay ? sebb saya baru start nak amik perancang after bby pun da 4 bulan sekarang ni #firstmom #ingintahu #firstbaby

14 Balas

Saya ingat nak mkn perancang tapi tula mak saya suruh berurut ja bagi naikkan apa entah . InsyaaAllah tak pregnant , kalau nak pregnant urut bg turun balik . Dia takut mkn pil kita lupa atau tak tetap . Depo kwn saya cakap berat naik kena banyak diet . Memang nampak la struggle sebab dia gila makan mcm saya . Sebab mak saya pun dia kata cucuk dulu pun kena diet . Saya sendiri taktau amik apa 😅