Susu formula frisolac confort

Hai ibu ibu nk tya anak saya sekarang 1 bulan lbih dia minum susu frisolac ni sbb ada masalh kembung perut sekarang ni dah okey selepas minum susu ini jadinya saya confius nak teruskan susu frisolac confort atau yang biasa sbb masalah kembung perut muntah dia dah okey #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Saya stop lepas dia dah ok. Try minum susu lain jenama frisolac biasa tapi tak ok. Dia asyik jeluak susu. tukar kepala Similac TC pun sama still jeluak susu. Banyak pulak tu. Last2 saya pakai je frisolac AR tu balik.

1y ago

Hi , boleh saya tahu tak cara bancuh susu frisolac AR untuk xnak bagi dia berketul ?