Bayi 5 bulan masih belum meniarap.

Hai ibu ibu. Harini anak saya genap 5 bulan. Tapi masih taknak meniarap sendiri. Tu dah dikira lambat ke ek? Padahal dari dalam pantang dah ajar tummy time.. ada tips tak ibu?

3 Balas

Hai. Teruskan buat tummy time. Kadang makan masa. Sebab perkembangan budak lain² .

1y ago

tu la. hari hari buat tummy time.. kalau kita tolak sikit sikit bontot dia tu, dia niarap. kalau dia terlentang atau mengiring, susah betul nak tiarap sendiri😂