perlu hebahkan atau tidak

hai ibu ibu dan bakal ibu sy ada 1kemusykilan.. sy nk tanya sekiranya kita baru dapat tahu pregnant wktu bulan petama dan kedua takpe ke kita hebahkan berita kehamilan tersebut pada keluarga serta kenalan yang terdekat..sebabnya kandungan masih baru.. kadang risau dalam kalangan org yg rapat dengan kita ada rasa kurang senang atas berita tersebut dan mgkin boleh sebabkan kita keguguran atau sebaliknya..

54 Balas

saya bagitahu family husb & saya je sedara mara semua tak bagitahu dorg tahu pon bila jumpa raya haritu sbb kandungan dah 7bln++. sbb saya ttc lama, saya ikhtiar mcm2, selepas buat rawatan islam baru rezeki saya. saya bagitahu husb biar lah org/kenalan lain tahu sendiri sbb org tak tahu apa yang kita alami. 🤗😊 semoga dipermudahkan ibu2 semua sepanjang kehamilan.. ❤️🥰