Bayi 7bulan tumbuh gigi

hai gripe water ni ok tak utk bby ? bayi bru tumbuh gigi , badan panas and meragam masa tidur .. selera makan masih ok lagi ..

Bayi 7bulan tumbuh gigi
2 Balas

ok sangat.selalu beli dekat farmasi utk fasa baby tumbuh gigi.dari ank 1 hingga 4 benda ni wajib ada masa baby tumbuh gigi.sangat membantu redakan kesakitan gigi & kembung perut.klu xda benda ni saya pun xtau macamna nak hadap karenah baby tumbuh gigi.sebab dia akan meragam,kerap menangis,xnak menyusu.

2mo ago

sis ade tips tak utk redakan klau2 bby meragam nak tmbuh gigi ni incase demam or tak sesuai gripe ni

benda2 ni perlu dptkn arahan dktr dlu..lain bdk lain keperluan.

2mo ago

ok sis tq