Scan Gender .

hai gais , saya dah 28 weeks 4days preggy , minggu ni saya nak pergi beli barang baby , tapi taktahu gender baby lagi , rasa rasa dah boleh kaa saya scan gender baby 28 weeks ni . #firstbaby !

2 Balas

Dh boleh sgt klo nk scan.... Tpi sy lebih suke beli baju unisex..sbb kdg gender tu xpasti,ade org scan gender doc ckp girl,tpi keluar boy ataupun sebalik nye😅😅😅 mcm sy anak first semua ckp boy,tpi kluar girl..nii skrg anak second,kemaren scan kt kkia untuk 28weeks elok je bby kangkang n nmpk 3line cume doc xckp laa gender dye.. doc just nk ukur prkembangn,kedudukan bayi n uri serta ketuban je...tpi mostly 80% ckp girl...n naluri sy dri first preggy pon ckp girl lgi...tpi sy beli bju unisex ,,incase skali keluar boy ke xde laa jdi mat jambu🤭

4y ago

Betul tu....sama MCM saya..... baik beli yg unisex....saya pun 30 week jgk😅