Mimpi melahirkan...

Hai bumill apaka krna cya trlalu tda sabar hendak jumpa baby smpai trmimpi melahirkan d minggu 37 week 5 cya bru 24 week skrng ...cya trmimpi melahirkan bayi lelaki dan sdikit besar...mungkin ka sbp slalu tngok fb tentang melahirkan....

2 Balas

Yes bila kita selalu fikirkan tentang kelahiran bayi, baca article sedih or gembira semua ni akan affect mind and lekat di subconscious mind kita sebab tu kita mimpi according apa yg kita fikir or baca.

Sy pun pernah mimpi bersalin waktu mengandung. Cuma dlm mimpi baby boy, yg real baby girl. Doakan sy next month due date. Semoga urusan mommy dimudahkan.

2y ago

prtengahan bln 7 bru masuk 7 month..msa scan tu hri xingat nak tanya dokter jantina baby apa sbp msa tu bru 18 week...bln depan bru scan baby lagi n bru nak tw baby boy or girl