baby newborn

Hai boleh share tak pampers ape yg sesuai untuk newborn. Baby sy naik ruam pakai mamypoko. Kesian plak dia nangis. Sy rajin tkr. Sbb pampers ke dia naik ruam

62 Balas

mula2 sy pakai drypers touch mmg ok tp besar sikit tp tebal n xbocor..lpas tu beli huggies tp cepat bocor pul skg ni beli drypers new born yg biasa so far okey lah xbocor

sama mcm baby sya masa mula2 lahir pkai drypers hbis merah2 bontot celah2 peha lps tu sya tkar pkai genki until now masih sama n alhamdulillah hila g ruam2 merah tu 😊

Sometimes sebab baby wipes tu. Mcm dulu mybaby naik rashes sbb pakai wipes anakku. Tukar pureen baru OK. Pampers so far try drypers, PetPet dua2 okay.

Bby sy bru lahir pakai mikubi,pastu mase dok nursery pakai many poko,skrg pakai pet pet.. Alhamdulillah,semua serasi dgn kulit dia.

Baby sy guna applecrumby and fish. Mmg xde rashes sbb product dia guna safe ingredient. Sis boleh try. Dia tgh buat promo tu

Sis pakai mamypoko yang mana?dlu baby saya pakai air fit,naik ruam.lepas tu tukar extra dry organic cotton,xde ruam dah

Letak bedak agnesia pada punggung bayi sbelum pkai pampers. Anak saya pun dulu ruam smpai berdarah. Guna agnesia trus ok 🤗

4y ago

Masa pegi klinik doctor bagi krim zink oksida tpi 1minggu pkai xde kesan. Guna agnesia sehari je dah berkesan 😘

sy msa bby newborn pkai pampers cutie..alhamdulillah xde pape..skrg pkai pampers drypers pn xd pape msalah lg...

Saya dulu bagi pakai petpet.. tapi kena pastikan juga kelangkang baby betul2 kering baru pakaikan pampers..

sy pakai qq baby ja.. murah & alhamdulillah baby selesa.. smpai skrg dh msuk saiz M pun still setia dgn qq