Pergerakan baby

Hai assalamualaikum. Sy skrg 33w5d. Hrini kiraan baby ckup 10 tp kenapa gerakan baby mcm slow sikit bnding hri lain? Kdg2 je kuat smpai goyang perut. Kalau hari lain sllu kuat aje dy menendang tu. Hrini mcm xberapa sgt. Normal tak ibu2? Sy risau sbb xda pglaman ank first

3 Balas

pengalaman sy..32w ke atas..mmg slow cket baby bergerak...doc ckp sbb ruang dh semakin sempit..apapun yg pntg gerakan cukup 10....