BINTIK MERAH/RUAM

Hai Assalamualaikum mommies, nak tanya NORMAL ka baby yang baru baik demam naik bintik merah/ruam dekat badan ? Anak sya demam 2 3 hari baru ni, sekarang dah full recovery .. tapi pagi tadi sya perasan badan dia bahagian depan belakang naik bintik merah/ruam ..sya cuma risau .. Terima kasih pada yang sudi menjawab 😊 #firstbaby #newmommy

3 Balas

Mommy tu tanda anak demam campak atau nama lain dia measles. Better pegi ke klinik atau hospital utk dptkan rawatan ya. Measles ni berjangkit pd baby atau kanak2 yg seusia dgn nya.