Mengandung lagi selepas czer

Hai ade tak ibu yg mengandung lagi selepas czer 3 bulan .. Cuba share pengalaman #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

takda pengalaman. tp kalau jadi kt awk, cepat2 lah ke klinik utk doktor nilai. hanya doktor saja boleh bgtahu samada ok atau tak nk teruskan. next time kena hati2 & ambil perancang. ada sbb doktor suruh jarakkan kehamilan utk ibu czer.

Saya baru lepas czer 2 bulan. Nak tahu jugak apa jadi kalau termengandung dalam jarak dekat

11mo ago

Saya pun czer baru 2 bulan, Sebelum discharge lagi doc dah ingatkan utk jarakkan kehamilan kalau tak risiko utk rahim pecah ye 🥲 banyak risiko kalau bersalin czer ni mohon hati2 ye para ibu ❤️