Baby twin yg xdisangka2

Hai, ade mommies kt sini yg twin mcm sy? KK scan kate baby bsar & ade 1 jntung je, swasta pon sme.. Tp mse 14w sy bleeding terok + leaking air ketuban & x expect pon ia twin.. G 2nd apment kt hospital bsar, doc pakar dpt detect ad 2 jntung.. Mcm xpcaye pregnant twin, tp baby bump mmg sgt2 bsar.. Alhamdulillah rzeki dpt twin teros..

Baby twin yg xdisangka2
26 Balas

assalamualaikum sis.. congratulations 👏🎉 dpat twins.. bestnya dgar.. ohh sis ad 🩸 bleeding ya?? mmg kluar mcm period kan?? tapi ad rasa apa² ta sis??

2y ago

p klinik. Sy 20hr bleeding. lps tu bru stop. skrg masok 7bln🥰