Period lambat

Hai ada sesiapa bole bantu, period saya dah delay 13 hari tapi check still negative.. Minggu lepas ingat period sebab cramp dekat bawah perut. Bila malam pening sampai tak bole tidur.#pleasehelp #ingintahu

Period lambat
5 Balas

Cuba cek lagi tp guna digital clearblue.. Kena kuatkan lawan rasa negatif tu.. Sy prnh mcm sis.. Kalau bole xnk lagi cek,sbb tkut mnghrp..tp cuba saja cek wlpun susah terima Mulanya Sbb asyik2 ngtif result tu..😅😅

3y ago

Sama lhh Sis.. 🤭🤭

tu mslh hrmon sis..slpas kwen hormon piot x tntu..lg pon sis dh test kan..so sis bkn preg tp mslh hormon bdn brubah😊

3y ago

Awk try cek wktu pg lepas bgun tido tu ye.. Klu xde jgk try g klinik

nak confirm baik check dkt klinik

mslh hormon

sya