ALAHAN KULIT DAN HIDUNG KEMBANG

Hahaha HAI KORANG.. LAWAK KAN.. TAPI TU LAH KENYATAAN NYA. IDA SEKARANG MASUK 9WEEKS.. DAN KULIT IDA GLOWING.. MCM ADE PINK2..BIBIR PUN NAIK WARNA.. KALAU X LEBAM.. TAPI 😭😭😭😭 PIMPLES DAN TAHI LALAT BANYAK NAIK HUHU LEPAS TU HIDUNG NAMPAK BESAR SIKIT (HUBBY YG PERASAN MASA VC) KORANG ADE X PENGALAMAN MCM TU? IDA ANAK 2 ORG DLU..XPENAH MACAM NI.. SKIN CANTIK SGT.. ANAK BOY DUA2.. PAKAI APA PUN CANTIK.. IDA PERASAN SUKA KALAU NAK KELUAR MAKEUP MATA.. DLU XKESAH SEKARANG MMG SUKA MAKEUP MATA.. TAPI NAK PAKAI LAWA² TU X LAH.. MMG SELEKEH GILA DR MENGANDUNG YG DLU..HMMMMMMM TAK TAHU LA ALAHAN KE APA..... 😩

ALAHAN KULIT DAN HIDUNG KEMBANG
2 Balas

itu la sis.... dlu minta2 kalau alahan teruk suami yg kena.. tapi dia kata xmau.. hahahah🤣

bab taik lalat tu sama sissss. preggy ni tetiba ada yg baru 😂

4y ago

bila lalat berak kan.. hihi 🤣🤣🤣