Upt lain lain

Guna upt lain naik double line , tapi bila guna clearblue naik not pregnant . Kenapa ye ada sesiapa tahu ?

4 Balas

Kalau tanya sini saya boleh jawab samada hormon atau nak period. Tapi kalau dah 2 upt awak buat naik double, pergi klinik terus pastikan. Kadang upt tu rosak pun boleh sbb upt shopee kalau naik samar tu tak boleh caye sangat.

kadar hormon hcg belum tinggi tu. sensitiviti setiap upt lain lain..kalau double line tu dah betul pekat mesti cb akan detect pregnant.

clear blue jrg menipu..tapi kalau shoper biasa kena tipu 😆😅

untuk kepastian bagus sis pi klinik cek