Lepas bawa baby jalan2 ummisha selalu bersihkan hidung baby...

Guna Betadine... Boleh pkai kids or betadine biasa sama ja dua2 ni actually ? Ummisha pkai betadine biasa utk my almost 6months baby.. Alhamdulillah takda masalah.. When she had a runny nose or sneeze, Ummisha terus apply betadine ni d hidung dia.. Caranya, spray betadine ni d cotton bud basah2 smpai ada lelehan air.. lepastu make a round shape dlm hidung baby.. Tak perlu dalam2.. Ni elak dari baby terkejut kena spray ?? Boleh spray terus takda mslh..

Lepas bawa baby jalan2 ummisha selalu bersihkan hidung baby...
1 Balas

👍👍