Mana pencinta donut sini?

Good morning semua 🌹 Siapa sini suka makan donut 🍩? Antara 3 jenis dekat bawah ni, mana satu favourite sangat eh? 🤤 Dulu donutlah antara makanan min selalu mengidam waktu pregnant 😋

Mana pencinta donut sini?
51 Balas

B. Donut gula simple je. Dulu masa intern kat JMNPk, selalu ada akak dgn anak2 dia jual kat lobi lif.. lembut, gebu, sedap pulak tu 🥺🤤

3y ago

C-Donut pelbagai topping

B. Sbb masa kecik2 arwah nenek selalu btkan n C sbb suka mkn big apple yg bnyk toping trutama toping yg warna pink 😂🤣🤣

sedapnye donat gule...dgn doh yg lembot..alahaiii kena g beli ptg nie😅😅

donut gula. lagi kalau gebu Dan lembut. sedapnyaaaaa.

C 😂 amboi mcm tau tau tgh teringin donut😂

B. Donut gula C. Donut pelbagai topping

Semua sukaa 😂 semua sedap

classic donut is the best

c. donut pelbagai topping

C. donut pelbagai topping