Delay period 5 hari tapi hari² alami sakit pinggang & perut cramp macam sakit yg tengah period

Good morning korang..ada tak yg pernah alami macam ni? tadi pagi i test preg tapi negatif. Period cycle regular, tu yg query sangat

2 Balas

Maybe tanda bru mau period.. klu terlalu byk fikir/stress gnggu juga hormone mau period.. klu cramp makin kuat dan sakit pergi scan utk check

regular cycle pun normal je kalau sekali dua dalam setahun tu dia lari sikit. most probably sebab hormon imbalance.