Fully BF najis anak mcm ni

‼️GAMBAR NAJIS ANAK‼️ Nak tanya knpa najis anak mcm ni ye? Full BF anak sebulan lebih. Cirit ke ni? Lendir hijau2 mcm ni? Hijau kekuningan. Sehari 3-4 kali buang air besar.#advicepls #firstmom

Fully BF najis anak mcm ni
5 Balas

anak saya pernah najis macam ni masa tu belum belajar menyusu dengan betul. boleh jadi dia dapat susu cair (foremilk)sahaja, lepas belajar menyusu dengan betul alhamdulillah najis anak kuning mustard. saya pun first mom☺️

normal. boleh jadi baby dapat susu foremilk. susu awalan awak sahaja. sebab tu poo baby warna kuning kehijauan

normal sis.. warna tu jdi..kdg2 pemakanan sis juge . 😆

Boleh refer poop chart ni

normal je