Upt samar adakah saya positif hamil?

Gambar 1 : 25/4/22 Gambar 2 : 29/4/22 Gambar 3 : 4/5/22 Ada tak sesiapa mcm ni? Upt masih samar² biarpun naik tak smpai 2 minit line stu terus kluar #pleasehelp #ingintahu

Upt samar adakah saya positif hamil?
5 Balas

hcg dalam badan kurang la tu, means awal² khamilan. awal² dulu saya tak tau , saya abaikan. sampai lah berapa hari lepas tusaya try semula. nampak lagi terang . tapi sayang, keguguran . but now alhamdulillah, pregnant semula . saya check 2 hari sebelum period, dah terang

11mo ago

nak tanya. pregnant ke tak

cube repeat gune dip n tell hijau https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

baik sis 😊

Period dh delay ke sis? Mcm sy dlu bberapa hari delay sy test terang sikit pada sis then lps seminggu terus sama terang. Kalau nk kepastian lg blh guna clearblue. Semoga ada rezeki sis 😊

2y ago

Yeke sis. Takpe sis jgn putus asa, cuba lg ya. Sy mengandung skg ni, sy doakan sis cepat2 dpt rezeki zuriat. Amin.

Saya selalu macam ni klu awal kehamilan... samar2 je, tpi lepas satu bulan Check lagi line upt tdak samar lagi

2y ago

yakh? harap² sya mcm sis lh. risau tgk line still samar²

last priod bila awk???kalau bru memg samar sma mcm sy after 2week bru terang