Macam mana ni dah letak ubat sapu still bertambah ke sebab sabun mandi dia tak sesuai ke macam mana

15 Balas

Sis kalo boleh mandian n lotion baby beli brand organic ye. Sbb brand organic ni xde racun or chemical yg berbahaya. Antara jenama organic sis boleh consider buds organic, applecrumby. Mahal sket tp baby jarang allergic pki barang2 organic ni. 😇