Pampers Baby

first time nak jadi ibu. kita nak tanya pampers baby mula2 kita beli size newborn kan. untuk mommies yang ada pengalaman, berapa bulan umur baby masa mommies dah start kena tukar size pampers to S? kita tak sure berapa pack nak beli drypers 64pcs utk newborn tu mula2 ni

13 Balas

Sy beli satu pek je yg drypers untuk newborn tu. Sebab sy nak try dulu takot nanti baby tak selesa ke ape. Mintak2 laa sesuai dengan dia nanti. Tukar kepada saiz s tu ikot saiz bayi nanti lepas dah lahir, sy tak sure la macam mana & berapa bulan. Sebab first time jugak ni. 😅 Ni bagi pendapat sy lah. ☺