Siapa yang pilih nama bayi anda?

Excited sgt bila dpt tau gender baby ni. Tapi masa cari nama, siapa yg pilihkan nama baby korg? Sy berkenan ni, suami pula nak tu. Last2 family x setuju dua2. Ahh stress!

155 Replies

Hye Sis Dayang! Saya dan suami listkan nama anak. then kami tanya ustaz mana satu nama anak yang maknanya sesuai dan lebih elok bila digabungkan. so... kat sini, SAYA MENANG! hahaha... jadi ikut nama yang saya suggestlah! hehehe... Mommy was double triple happy! hehe...