Siapa yang pilih nama bayi anda?

Excited sgt bila dpt tau gender baby ni. Tapi masa cari nama, siapa yg pilihkan nama baby korg? Sy berkenan ni, suami pula nak tu. Last2 family x setuju dua2. Ahh stress!

155 Replies

Mcm sy,sama2...ada yg asben buh ada yg sy buh. Mcm ank sulung "faiqah (sy) Auni (asben)" Dapat ank boy,konon nak bg asben 100% tp sy sibuk gak nk selit😁😁😁 "faiq Anaqi".. Nk sgt nama Faiq,dr prgnant ank sulung lg..no.4 bru dpt boy,tu buh gak nama Faiq😁

11mo ago

You can hire Henryclarkethicalhacker for all your hacking needs which include clearing of criminal and driving records, credit hack fix, college grade changes, cloning phones, spying on anyone, hacking all social media accounts, etc,. Reach him via Henryclarkethicalhacker at gmail .com Text him,, Whatsapp,,+12014305865, or +17736092741.