37 minggu

Esok sy dah masuk 37 minggu. Baby dah kerap mengeras setiap hari dlm seminggu ni dan ada keluar mcm keputihan sikit tp bukan lendir. Siapa yang dah bersalin 37minggu? Keluar tanda apa ya boleh share? Sy anak first ni jadi tgh monitor tanda2 bersalin. Tq

1 Balas

tanda besar kalau pecah ketuban terus kena pegi hosp takut baby lemas. tanda lain mcm mnegeras tu semua baru tanda biasa. lagi satu non stop contraction pun tanda besar gak nak bersalin