EPMom

Any EPmom here? Mind to sharing your stories here? Thank you♥️♥️

2 Balas

I EPmom. Since dalam pantang my baby dah nipple confuse. Awal masa pantang blockage beberapa kali sebab baby taknak hisap kan. Breast engorged and blocked. Up until 3 months I pumped every 2 hours, now dah nak masuk 6 months, I pump every 4 hours, people said jadual pump kena jaga every two hours but my body can tolerate pump every 4 hour and the milk supply still enough for my baby. My pumping routine now; 12am, 4am, 8am, 12pm, 4pm, 8pm. So 6 times a day, kadang terbabas juga. Kalau keluar, bawak yang manual pump, senang. And oh ya, botol and pump parts kena selalu sterile ya, sebab baby memang guna botol je, chances untuk jangkitan kuman tu lagi tinggi.