Gugur kali ke dua

Engkau pergi jua anakku. Belum sempat ibu buka buku pink, belum pon sempat ibu merasa kamu dalam rahim ibu. Allah ambil tepat pada masanya. Semoga Allah lapangkan dadaku dan ikhlaskan hatiku dalam menerima takdir yg telah tertulis utk ku ini. Selamat jalan dua anakku tunggu ibu baba di syurga. Mommys mommys doakan saya ada zuriat lagi ya. Terima kasih. #secondmiscarriage

3 Balas

Bertabah ya sis. Tuhan tidak menguji umat-Nya diluar kemampuannya. Apa yg berlaku, mesti ada hikmah sebaliknya. Damailah wahai Anak² Syurga. Semoga diberi zuriat kelak, Amin.