Alamak perlu ke?

Eh ada kata sebelum kandungan 7bulan lebih tak boleh beli baju baby, perlu beli semasa kandung dah 7bulan pastu perlu buat doa selamat like kenduri macam tu. Perlu ke? Saya konpius lagi lagi anak pertama.

39 Balas

mak sy pulak ckp 7bulan tu kira siap semua dah.. standby apa2 kemungkinan boleh jdi.. kita x mintak yg x elok tpi sedia kan payung sebelom hujan 😂 lgi satu harga barang baby skrg keras2 sis.. slagi boleh kejar sale baik lah beli awal2.. elak belanja besar.. doa selamat tu kira hak masing2 kalau mampu buat takde masalah pon.. ade pulak org tua2 ckp elok mengurut sbelom bersalin.. kalau nk di ikot kan mcm2 adat org tua dulu2

2y ago

Ya btul mak saya pun cakap macam tu kita tak jangka bila bila boleh melahirkan. Kalau tk mampu beli keperluan baby dan diri sendiri utk ke hospital nnti