First time mommy

EDD: November 30 2020 Birth Date: November 27 2020 Our baby girl is finally out 🥰 9am: start of labor 11am: 2cm 3pm: 7cm 5:32pm: fully dilated pinasok na ng delivery room 6:05pm: Baby is finally out ❤️ PRAYING FOR SAME SAFE DELIVERY TO ALL THE EXPECTING MOMMIES 🥰 Astrid Blythe B. 👶🏻 November 27 2020

First time mommy
48 Replies

ambilis magprogress ng cervix mo mamsh fr.2cm gang fully dilated within that day hays sana ol hahaha congrats mamsh

3y ago

Pray lang po tas kausapin mo si baby 😁 tinagtag ko po kasi talga sarili ko sa paglakad kahit nung 7 months palang tummy ko eh