Pengalaman

Due date 19/11 dah ada yang bersalin ke saya 37week 3day blum ada tnda apa2 lagi cuma bhgian bawah rasa nyilu2 bila berjalan kaki pun bengkak #ingintahu #bantusharing

11 Balas

Due sy 17/11 dah start ngiluuu bisa dkt bahagian bawah. Kaki pun dh start bengkak. Mcm pglman anak sukung klau kaki dh bgkak tu mkananya mmg tklama lglah. Tgh tunggu2 tanda je ni.. Masih menunggu baby keluarr 😂 taksabar tapi takut pun ada . Semoga dipermudahkan semua urusan kita. Amin..

Sy due 14/11 38w to xrase pape lg. cuma rase mcm berat n ngilu sikit kat bwh kekdg mase berjln. Dan asyik rase mcm nk kencing. Xsabar nk jumpa bb dah. Semoga boleh bersalin normal tanpa induce sebelum due sbb sy gdm on diet.

sy 37w dah..due 25/11 tapi dh mula rase sakit bawah ari² ni..sakit pinggang .berat bawah perut..kadang rase ngilu kt area pelvis..asyik nak terkencing je.rase mcm bersalin awal ni..doakan sy juga ye ibu² kuat dalam ni 😍

Tarikh due date saya 21/11 .. tp kena bersalin awal secara czer 4/11 sbb uri bawah... rakan seperjuangan sy nervous ni . . tolong doakan urusan sy dipermudahkan ya.. 😊🫰

1y ago

smoga Allah prmudahkan segala urusan sis..insyaAllah..selamat ibu n baby..kuat yea sis..♥️

due date yg sama, tapi sy dh start skt pinggang, skt kat perut dan baby kadang2 mengeras.. tapi blm ada tanda2 yg lain.. tu yg confius nak pegi hospitalke atau tak yah

Saya due 27/11 tp 10/11 ni dah kena bersalin sb czer +btl. Moga dipermudahkan segala urusan kita.

sama la due sy..19/11..checkup td baby blm masuk laluan lg😥 sedih plak rsa..

1y ago

yeke..ank2 sy smua overdue..xpnh bsalin awal😂😂😂 moga dpermudahkan urusan sis jgk nnt😘

sy due 12/11 pun sama takde tanda2 lagi. tp 5/11 ni nak kena induce sbb ada history baby IUD..

due 9/11 tkde tanda bsalin lagi 😢 selasa mnggu dpan dh kena serah diri sbb ada gdm on dc

1y ago

thanks sis ..smga diprmudahkan juga

saya due 18/11.. saya pun tgh alami sama mcm sis...