Slm.nak tnya siapa prnh brslin hsp kerjaan jb..mcm sultan ismail or sultanah aminah..mna lg ok??

Due date 11/05 tp serah dri 10/5.. tkut brslin awl je tk tau hsp mna nk gi..tkt kna doc,nurse grang ke ☺️tq mumy2 smua #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

Sis duduk mana? Boleh pilih2 hospital ye sis? Ingatkn dia dah tetapkan sama ada Hsi @ Hsa ikut alamat menetap kita

2y ago

Aah, sbb x nk berlaku kesesakkan pd satu2 hospital shj. Skrg x tahu la lps Pkp ni mcmana prosedur dia...

sy bersalin kt hsp sultah aminah..ok je...anak1-3.. alhamdulillah